Despre Ena Training

Ena Training, Centrul de Training dedicat compozitelor Micerium in Romania, este o Companie – Proiect care si-a propus, pe parcursul ultimilor ani, sa promoveze prin Cursuri Teoretice si Hands On cunostinte esentiale in domeniul Restaurarilor Directe si Indirecte prin Rasini Compozite, folosind metode moderne, minim invazive. Materialele folosite in cadrul cursurilor sunt compozitele companiei italiene Micerium, grupate sub denumirea “Enamel Plus”. Ena Training este importator al Sistemului Micerium in Romania.

Viziune

“Placut cu adevarat este numai ceea ce-i lucrat cu ingrijire”, scria Thomas Mann in romanul Muntele vrajit.

Daca in Arta, Omul cauta sa redea prin diferite mijloace Natura insasi, noi stomatologii suntem in cautarea unor materiale de restaurare ideale, in dorinta de a ne apropia de natura desavarsita a dintilor.

Astazi toate materialele restaurative au calitati estetice excelente si comparabile. Ce cunoastem insa mai putin sunt proprietatile lor mecanice si functionale in raport cu ocluzia.

Echilibrul ocluzal al pacientului este bunul pretios pe care medicul trebuie sa il pastreze sau, in cazul disfunctiilor, sa il restaureze.

Valori

In urma cu 20 de ani Dr. Lorenzo Vanini impreuna cu compania Micerium au schimbat complet filozofia estetica a compozitelor, mai intai cu Enamel Plus HFO si apoi cu Enamel Plus HRi, primul compozit cu acelasi indice de refractie cu al smaltului natural.

Acum a aparut pe piata Enamel Plus HRi Function, singurul compozit cu caracteristici mecanice si functionale identice cu ale aurului dentar si similare smaltului natural. Enamel Function este indicat pentru restaurarea biofunctionala minim invaziva a zonelor laterale, respectand sistemul neuromuscular.

Este ideal pentru utilizarea in zonele posterioare, prin tehnica directa sau indirecta in special in reabilitarile protetice minim invazive.

Cursuri Ena Training

Pornind de la conceptul studiului naturii dintilor, al jocului intre transparent, translucid si aproape opac, dupa care a fost gandit si creat acest material cu proprietati similare tesuturilor dentare naturale, cursurile au ca scop deprinderea notiunilor elementare de estetica dentara, de intelegere a culorii dintilor in lumina teoriei celor 5 dimensiuni ale culorii dupa Lorenzo Vanini, introdusa cu aproape 20 de ani in urma, de preparare minim invaziva a structurilor dentare, de adeziune la substrat precum si de stratificare a rasinilor compozite, folosind procedee si tehnici moderne.

103 cursuri organizate

Dr. Cristina Ghita, lider de opinie Micerium in Romania, organizeaza periodic cursuri despre adeziunea si stratificarea rasinilor compozite in zona frontala si laterala.De curand, sustine cursul de esecuri in restaurarile directe prin rasini compozite. Isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului stomatologic Periodent, preocupandu-se constant de stomatologia estetica minim invaziva.

Din 2008 sustine cursuri de adeziune si sisteme adezive, teoria culorii, precum si despre tehnici de stratificare naturala a rasinilor compozite. Din 2011 devine lider de opinie pentru Micerium in Romania. In 2013 infiinteeaza “Ena Training”, Centrul de Training pentru compozitele Micerium in Romania, un proiect “indraznet” care se adreseaza atat medicilor stomatologi cat si studentilor.

Dr. Cristina Ghita a absolvit facultatea de Stomatologie din cadrul “UMF Carol Davila” Bucuresti in 1998. Devin medic specialist in stomatologie generala din 2003 si medic primar din 2008.

Ena Training, Centrul de Training dedicat compozitelor Micerium in Romania, este o Companie – Proiect care si-a propus, pe parcursul ultimilor ani, sa promoveze prin Cursuri Teoretice si Hands On cunostinte esentiale in domeniul Restaurarilor Directe si Indirecte prin Rasini Compozite, folosind metode moderne, minim invazive.

© Copyright 2021 Ena Training. Toate drepturile rezervate.

Need Help? Chat with us
Inainte de a initia o conversatie, trebuie sa acceptati politica de confidentialitate.