Curs de Compozit Lateral Direct

8 ore de curs intens, cu teorie explicata prin cazuri clinice si hands on.
Reluam putina morfologie utila zi de zi, in cabinet, asa incat dupa ce indepartam diga sa ne bucuram sincer de rezultatul obtinut.
Alegem responsabil Direct vs Indirect.
Invatam sa preparam cavitati pastrand cat mai multa structura dentara sanatoasa, vorbim destre tehnica stamp si importanta ei, despre sablare: cand, de ce si cu ce, apoi refacem corect crestele marginale si punctele de contact.
Matrice, inele, pene si teflon, desigur!
Dezbatem asupra sistemelor adezive, asupra materialelor de refacere coronara si combinarea lor asa incat sa putem mentine vitalitatea dintilor. Eugenat, ionomeri sau compozite? Coafaj direct, indirect, lineri sau baze? Sunt aceleasi intrebari dar cu raspunsuri adaptate realitatii istorice in care ne aflam…
In afara acestor notiuni, esentiale pentru corecta intelegere si tratamentul personalizat al dintilor laterali, discutam despre posibilitatile si limitele materialelor actuale, ale tehnicilor de tratament direct-indirect si mai ales despre cum incepem sa gandim, nu mai mult, ci ALTFEL cazurile de zi cu zi.
La partea practica folosim Biofunction /Micerium, compozitul fara BPA pe care il vom utiliza in tehnica single shade dar si in tehnica stratificarii.

Informatii curs

VenueLector: dr. Cristina Ghita
Taxa participare curs: 1.700 lei
Numar maxim de participanti: 5

  • 07 mai 2022
  • 09:00 am 05:00 pm
  • Calea Floreasca, Nr. 242H, Sector 1, Bucuresti

Inscrieri cursuri

Ena Training - Centrul de training dedicat compozitelor Micerium in Romania

Ena Training, Centrul de Training dedicat compozitelor Micerium in Romania, este o Companie – Proiect care si-a propus, pe parcursul ultimilor ani, sa promoveze prin Cursuri Teoretice si Hands On cunostinte esentiale in domeniul Restaurarilor Directe si Indirecte prin Rasini Compozite, folosind metode moderne, minim invazive.

© Copyright 2021 Ena Training. Toate drepturile rezervate.