Curs de Compozit Lateral Direct si Indirect

8 ore de curs intens, cu teorie explicata prin cazuri clinice si hands on.
Restauram molari, preparam dinti pentru inlay, onlay si overlay, parcurgem morfologie utila zi de zi, in cabinet. Invatam sa masuram cuspizi si sa alegem solutia corecta de tratament in cazul dintilor laterali vitali sau devitali.
Invatam sa restauram prin incrustatii dintii tratati endodontic, pastrand cat mai multa structura dentara sanatoasa, sau cel putin sa ne gandim serios inainte de a lua o decizie ireversibila.
Dezbatem asupra sistemelor adezive, asupra materialelor de refacere coronara si combinarea lor asa incat sa putem mentine vitalitatea dintilor.
In afara acestor notiuni, esentiale pentru corecta intelegere si tratament personalizat al dintilor laterali, discutam despre posibilitatile si limitele materialelor actuale, ale tehnicilor de tratament direct-indirect si mai ales despre cum incepem sa gandim, nu mai mult, ci ALTFEL cazurile de zi cu zi.

Informatii curs

Lector: dr. Cristina Ghita
Taxa participare curs: 1.500 lei
Numar maxim de participanti: 5

  • 23 ianuarie 2021
  • 09:00 am 06:00 pm
  • Calea Floreasca, Nr. 242H, Sector 1, Bucuresti

Inscrieri cursuri

Organizer TeEna Training - Centrul de training dedicat compozitelor Micerium in Romaniaxt

Ena Training, Centrul de Training dedicat compozitelor Micerium in Romania, este o Companie – Proiect care si-a propus, pe parcursul ultimilor ani, sa promoveze prin Cursuri Teoretice si Hands On cunostinte esentiale in domeniul Restaurarilor Directe si Indirecte prin Rasini Compozite, folosind metode moderne, minim invazive.

© Copyright 2021 Ena Training. Toate drepturile rezervate.